top of page
  • Writer's pictureMajka

Udržiavanie rovnováhy v rodine

Updated: Jun 13

Tak aj napriek vytiahnutiu tekutiny z cysty, k nejakému výraznejšiemu zlepšeniu nedošlo. Lepšia časť dňa je poobede po spánku, ktorý si Peťo dopraje denne aj 3 hodinky. Po takom výdatnom spánku je čulejší, komunikácia je lepšia. Občas povie jedno slovo, keď naňho vyslovene vytvorím tlak, že očakávam odpoveď. Väčšinou sa však dorozumievame rečou tela, pohľadmi.


Fyzicky je manipulácia s ním ťažká. Preto teraz intenzívne začínam hľadať opatrovateľov, ktorí by mohli počas dňa k nám chodiť a pomôcť mi Peťa presúvať z postele na vozík, urobiť rannú hygienu a toaletu, poprípade nakŕmiť.


Tej administratívnej práce okolo zaistenia takejto osoby je veľmi veľa. Zároveň nie vždy sú tieto osoby k dispozícii v danom regióne, s čím momentálne bojujem. Ale ideme krok za krokom, lebo vecí na riešenie počas každého dňa je stále veľa, nielen okolo Peťa, ale aj detí a domácnosti. A samozrejme, musím myslieť aj na to, aby som sa nezruinovala a ostala zdravá a pri sile pre všetkých, ktorí ma doma teraz potrebujú.




1,327 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


QR Bilbo_edited.jpg

Transparentný účet vedený v Tatra banke

Bankové spojenie: SK63 1100 0000 0029 3385 7005

SWIFT kód pre zahraničné platby: TATRSKBX

Majiteľ účtu: Kebísková, Adresa: Láb

- TATRA BANKA -

Transparentný účet

bottom of page